Vastakohtia

Löysin Swap-botista taas kivan vaihdon, tällä kertaa lähetetään kaverille kolme vastakohtaparia. Valitsin vastaanottajalle seuraavat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastakohtina ovat nyt siis postikorttien osalta vanha ja uusi tai mustavalkoinen ja värikäs. Napit ovat kultainen ja musta tai tavallinen ja semmoinen missä on lenkki alla tai pyöreä ja ööh muodokas? Korvakorut ovat napit ja pitkät roikkuvat.

Napit olen saanut swap-bot-vaihdosta, ostanut kirpparilta ja alimpana oleva musta on vanhasta talvitakistani. Taiteilin napeille nitojan suosiollisella avustuksella vielä pussukan yhdestä Tigerin origamipaperiarkista. Korvakorut olen molemmat saanut samassa swap-bot-vaihdossa mutta en pidä niistä. Ruusut ovat jotenkin niin saman sävyiset ihoni värin kanssa että näyttää siltä, että korvissani on jotku kasvaimet jos pidän niitä. Nuo pitkät taas ovat vain muovitettua paperia ja niiden tausta on ihan valkoinen.

Postikortit sitten. Värikäs on Marimekon postikortti ja kuvan on suunnitellut Sanna Annukka. Sarjan nimi on Kukkuu ja se on julkaistu vuonna 2013. Olen ostanut kortit itse Marimekon myymälästä viime kesänä. Paketissa oli 12 erilaista korttia. Kortit on painettu soijapohjaisella musteella happovapaalle paperille Etelä-Koreassa. En muista mitä kortit maksoivat eikä niitä ainakaan Marimekon verkkokaupassa näy enää.

Mustavalkoinen kortti on kuva Füssenistä, joka on kaupunki ihan Saksan ja Itävallan rajalla aika lailla Saksan keskiviivan kohdalla Kuvassa näkyvät rakennukset ovat St Mangin luostarin osia.  Suomeksi hän olisi kai pyhä Magnus. Postikortin taustalla lukee kuitenkin Wintersportplatz, kai Füssenissä sitten semmoistakin on.

Tavarat matkusvatOLYMPUS DIGITAL CAMERA tällaisen kortin ja kuoren kanssa. Kyseessä on Gorjuss-nimisen tuoteperheen taitettava kortti. Näitä kortteja ja kuoria myytiin paketissa, jossa oli sitten noita leikattavia tyttökuvia. Voi siis itse tehdä semmoisen kortin kuin haluaa, tavallaan. Ainakin tavallisella yleisliimalla näitä on tosi vaikea saada pysymään kiinni toisissaan. Gorjussin suunnittelija on skotlantilainen Suzanne Woolcott. Mustatukkaiset ja nappisilmäiset  pikkutytöt ovat ainakin Swap-botissa aika suosittuja. Ja olen minäkin näitä ihan itse ostanut, en voi sanoa vihaavani raitasukkaisia piirrostyttöjä. Ne ovat söpöjä, mutta ne eivät ole pinkkejä ja ehkä juuri siksi minä ja monet muut näistä pidämme

Tänään olisi Herttoniemen pihakirppispäivä mutta onneksi sataa niin kovasti että taidan pysytellä sisällä. Säästyy rahat ja pysyy tavaramäärä taas kurissa. Tahtoisin myös huomauttaa, että en oikeasti ole tajunnut postikorttien olevan näin iso osa elämääni. Tavaravirran seuraaminen on siis jo nyt aiheuttanut ahaa-elämyksiä. Ehkäpä postikortteja ei nyt sitten hetkeen tarvitse hankkia lisää. Ehkä.

Advertisements

One thought on “Vastakohtia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s