Nopeat vaihdot

Varma kevään merkki taitaa olla Swap-bot-innostuksen herääminen, ainakin omalla osallani. Osallistuin nyt kahteen nopeaan vaihtoon. Sama henkilö on pyörittänyt näitä nopeita vaihtoja nyt vuodesta 2010 lähtien noin kerran kuussa vähän eri teemoilla ja koska nämä ovat suosikkejani Swap-botissa niin tietysti osallistun! Ja kun mietitte että viisi vuotta näitä vaihtoja, ja järjestysnumerot huitelee jo yli sadan niin hattua on nostettava. Nyt esittelen siis kaksi vaihtoa, joista toinen on Flat destash (järjestyksessään 106.) eli C5-kirjekuori täynnä kaikkea litteää. Nämä ovat käteviä myös siksi että voi laittaa pois kaikkea semmoista mistä ei itse niin tykkää.  Tässä otos kaikesta mitä tungin sisään.

o

Haluaisin ensin huomauttaa, ettei kuvassa ole yhtäkään postikorttia. Koska joka ikisen pikku tavaran läpikäyminen tässä olisi hitusen raivostuttavaa, varsinkin kun suurin osa on tullut minulle swap-botista enkä sen enempää niistä tavaroista tiedä, kiinnitän huomionne vain joihinkin kuvan asioista. Kuten huomaatte, edellä esitelty kissa-ATC jatkaa matkaansa samantien. Kaverikseen se on saanut iloiset sienet. Kuvassa näkyy myös joitakin Tiimarin loppuunmyynnistä hankittuja asioita, kuten nuo salamavaloa heijastavat pyörylät, jotka ovat siis pakettikortteja. Lisäksi koska parini mainitsi pitävänsä kartoista, laitoin pari palaa semmoisia. Karttapalat ovat peräisin Otavan Uudesta peruskoulukartastosta, jonka leikkelin alunperin hääkutsujani varten. Olen ilmeisesti, tai joku meistä sisaruksista jo aiemmin, tuhonnut kirjasta ilmestymisvuoden, koska sitä ei löydy. Kartoissa esiintyy kuitenkin mm. Neuvostoliitto ja jakautunut Saksa. Lisäksi kuoreen meni tarroja. Toisinaan osallistun swap-botissa tarravaihtoihin tavoitteena saada kaikki karmeat, lapselliset ja rumat tarrat pois ja tilalle parempia. Joskus se onnistuu, joskus ei. Tarravaihto on luvassa vielä myös. Vielä mainitsisin yläkulman pingviinit, niistä voi siis askarrella semmoisen kolmiulotteisen kuvan, kun niitä liimailee päällekkäin.

Toinen nopea vaihto on ATC-vaihto, järjestysnumerolla 184. Niitähän on siis tarkoitus vaihdella niin kuin keräilykortteja vaihdetaan toisiin. Parini profiilin perusteella uskon tämän sopivan hänelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s