Vapputervehdys!

Heipä hei ja hauskaa vappua! Sen kunniaksi esittelen vappuun kuuluvaa rekvisiittaa:

vap

Kuvassa on tietenkin ylioppilaslakki alkuperäisen laatikkonsa kera kuvattuna. Lisäksi vieressä on vappujuomaa sisältävä muovimuki.

Yo-lakkini on ostettu Vaasasta vuonna 2007, muistaakseni Citymarketista, hintaa en muista. Tarkkasilmäisimmät saattavat nyt bongata lyyra ei ole mikään tavallinen, vaan siinä komeilee IB-lyyra. Lyyra taisi silloin maksaa jotain päälle 20 euroa, kullan hinta oli taas kerran noussut. Osakuntaan en ole koskaan kuulunut, joten minulla ei ole osakuntalakkia. Lakki on Fredriksonin yo-lakki on valmistettu ainakin nettisivujen mukaan Jyväskylässä käsin. Eri asia sitten on mistä materiaalit tulevat. Muistelin lakin olleen hämmentävän halpa. Tuo laatikko on minusta ihan kammottava, tuo hymynaama on jotenkin niin hämmentävä siinä kannessa. Lakin ostoon liittyy vielä semmoinenkin hassu tapaus, että en tiennyt minkä kokoinen pääni on. Äiti arveli, että no oisko 56, haki sen jälkeen mittanauhan ja ympärysmitta oli kuin olikin 56 cm.

Lyyria olin mukana tilaamassakin mutta en enää muista että mistä ne tilattiin, Suomesta kultasepältä kuitenkin. Sittemmin on teetetty uudenlainen IB-lyyra, jotta järjestö sai tekijänoikeudet taas itselleen. Fredriksonin kaupastakin voi tilata IB-lyyran hintaan 40 euroa.

Muovimuki on New Yorkista. Olimme mieheni kanssa katsomassa Chicago-musikaalia Ambassador-teatterissa 11.1.2011. Ostin väliajalla elämäni kalleimmat kokikset, oisko ne olleet 5 dollaria kipale. Kokikset tuli tuollaisissa mukeissa jotka aika varmasti siis kuuluivat hintaan. Mukin pohjasta selviää, että sen on valmistanut Whirley DrinkWorks. Youtubesta löytyy heistäkin ja mukien valmistuksesta video.

Kiemurapilli on Tigeristä. Pakkauksessa oli kuusi eriväristä kiemurapilliä. Vappujuoma koostuu eräistä salaisista ainesosista ja valmistin sen ihan itse.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s