Kissamaista menoa

Eilen sain postissa vastakohtavaihdon paketit ja tällaista sieltä paljastui.

opp

Vastakohtia edustivat tässä mustat ja värikkäät nauhat, kovat ja pehmeät tähdet (kangaspala on siis lasinalunen) ja hiukan mieltymyksieni mukaan improvisoiden kissat ja pöllö 😀 Lähettäjä kirjoitti, että kissat ja koirat olisi olleet luontevampi pari, mutta koska mainitsen kuvauksessa tykkääväni pöllöistä niin hän valitsi sitten sen.

Tykkäsin näistä tosi paljon. Sain myös palautetta jo lähettämästäni paketista ja siitäkin oli pidetty. Hyvä juttu. Noista metallisista kissoista teen ehkä korvikset, pitää vaan käydä Sinellissä tai jossain katsomassa niitä korviskoukkuja.

Tänään kävin vielä aamulla Viikin pop up -kissakahvilassa.  Siellä oli ihan hauska käydä kissoja tarkkailemassa. Vähän jännittyneiltä osa vaikutti ja enimmäkseen kissat olivat koreissaan tarkkailemassa meininkiä. Yksi linssiludekin tosin löytyi. Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen tiskiltä ostin sitten kaksi kissakorttia, kuvat olivat niin upeita. Kortit olivat 50 senttiä kappale.

ksihes

Valkoreunuksisen kortin kuvan on ottanut Sarri Kukkonen ja toisen kuvaaja on Juha Välimäki. Sarri Kukkonen on pitänyt kissablogiakin mutta sitä ei ole nyt vähään aikaan päivitetty. Hän valokuvaa siis ihan työkseen. Juha Välimäkejä taas löytyy niin monta että kuvaaja-Juhan jäljittäminen jää nyt tekemättä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s