Terveisiä äidille

Äiti oli reissussa ja lähetti sieltä postikortin. Matkoilta tulevat postikortit ovat jonkin aikaa jääkaapin ovessa josta sitten siirrän ne varastoon kun tulee uusia.

kor

Äiti lähettelee minulle muutenkin kaikenlaisia synttärikortteja, nimipäiväkortteja ja muuten vaan kortteja. Nyt kun sunnuntaina on äitienpäivä, niin ajattelin vaihteeksi laittaa äidille kortin. Taittelin mukaan pari perhosta nyt kun olen taas innostunut näistä origameista. Eivät ole helppoja vaikka joku kehtaa niin väittää. On pakko aina etsiä video, en yleensä ymmärrä piirretyistä ohjeista mitään. Vihreät origamipaperit olen ostanut Tiimarista, paketissa on tarjouslappu 2 euroa, alkuperäinen hinta on ollut 4,99. Erilaisia kuoseja paketissa on viisi mutta kaikki ovat siis sävyltään vihreitä. Valmistaja on Bringmann, vai Folia, vai Max Bringmann Kg? No, koska kyseessä on saksalainen koryhtiö on tietosivu taas pakattu täyteen infoa. On kuvat kaikista eri kuoseista ja taitettu kulma niistä merkiksi että millainen on jokaisen tausta (vihreä). On CE-merkkiä ja Vihreää pistettä ja made in Germanya ja TÜV Rheinland on myös paperit testannut ja myöntänyt jonkun lätkän. Tällä kertaa joudun yllättymään, sillä nämä paperit on vissiin ihan oikeasti painettu Saksassa. Mutta olisihan se pitänyt ymmärtää, kun missään ei ollut lainausmerkkejä.

Ruusukortti on myös viime vuoden Glasgow’n-reissulta. Kuva on Mackintoshin piirros ruusukamaria (Rose Boudoir) varten. Kortit on painettu vuonna 2009 ja olen maksanut niistä kuusi puntaa eli noin kahdeksan euroa. Julkaisija on Museums & Galleries Marketing Limited. Yhtiö valmistaa kortteja ja muuta paperitavaraa, joiden kuvat ovat yleensä taideteoksista peräisin. Harmillista kyllä, en saa mistään selville, että missä kortit on painettu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s