Tarroja

Tarravaihto lähtee tosiaan tässä nyt käyntiin kuten tuossa aiemmin varoitin. Tällä kertaa lähetetään vain 50 tarraa ja tässä about kauheimmat mitä mun varastosta löytyi, mutta niiden pitäisi kuitenkin olla vastaanottajalle mieluisia.

tar

Tarroista voi lukea lisää vaikka tästä Wikipedian artikkelista. Jos jotain tarroja haluaisin ehdottomasti, niin semmoisia tarroja, missä on minun osoite painettuna. Olen jotain katsellut Etsystä mutta en ole sitten löytänyt mieluista tai sopivan hintaista.

Viikonloppuna meillä oli talkoot ja pihassa oli roskalava. Poistin taloudestamme yhden metallisen ruostuneen pihapöydän ja rautalangasta tehdyn korin tms. Nämä oli siis anoppi jättänyt tänne meille enkä ole niitä tarvinnut joten he saivat nyt poistua.

Poistin myös yhden kappaleen Orthexin muoviämpäreitä. Se oli oranssihtava tai jotain beigen ja oranssin väliltä, siinä oli musta kahva. Ostin sen Vaasan Minimanista ensimmäiseen omaan asuntooni lattianpesusangoksi. Yritin etsiä kuvaa, jossa soitan kyseistä ämpäriä Vaasan torilla, kyseessä oli jokin psykan kokeen tempaus jossa kyseltiin ihmisten mielipiteitä katusoittamiseen 😀 Kuva lienee kadonnut jonkin tietokoneen hajoamisen yhteydessä. Ämpäri joutui kuitenkin tässä jokin aika sitten olemaan polkupyörän ketjun pesuastiana ja sitten kannoin siinä hiekkaa ja kiviä, joten sangon reunoihin tarttunut öljy kuorruttui hiekalla. Totesin ämpärin näin ollen käyttökelvottomaksi ja se sai mennä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s