Pöllötarroja ja pöllökortti

Sain eilen postissa tarravaihdon tarrat. Tässä isompi otos saaliista.

Osa tarroista on taas vtaraihteeksi ihan kamalia ja outoja mutta joukossa on kuitenkin myös tosi kivoja. Koska sain kokonaisen arkin noita pöllötarroja, selvittelen tarkemmin sitä. Muistaakseni olen saanut vastaavanlaisen arkin swap-botista aiemminkin mutta olen tainnut laittaa sen eteenpäin jossain vaiheessa. Tai sitten ne oli jotain ihan muita pöllötarroja. Arkin alalaidassa lukee valmistajan nimi, Greenbrier International, Inc. Se sijaitsee arkin mukaan Cheasepeakessa Virginiassa. Joku muukin on kyseistä firmaa haeskellut, ja kyselee että kuka sen oikein omistaa. Ilmeisesti sen omistaa sitten Dollar tree, joka on siis semmoinen halpakauppatyyppinen ketju, jossa kaikki maksaa dollarin tai vähemmän kappale. Söpöjä pöllöjä halvalla.

Tarrojen mukana tuli kortti, joka ilahdutti jo siinä vaiheessa kun vasta avasin kuorta ja ensimmäinen pikku pöllö vain pilkisti paperin reunan alta.

owl

Niin hieno! Kortin on julkaissut Bug Art Ltd. Kyseessä on englantilainen yhtiö ja kortin on suunnitellut Jane Crowther ja se on julkaistu vuonna 2012. Nämä kaikki tiedot selviävät kortin takaa. Jane Crowther on myös yhtiön perustaja. Crowther suunnitteli ensimmäiset korttinsa parikymmentä vuotta sitten vain saadakseen vähän lisätuloja. Pikku hiljaa yritys on kasvanut vaikka ilmeisesti se on vieläkin suht pieni. Nettisivujen mukaan kaikki kortteihin liittyvä työ; suunnittelu, painatus, pakkaus jne. tehdään 50 mailin säteellä Nottinghamista. Bug Artin nettikauppa myy tällä hetkellä yksityisille vain Britanniassa, mutta Suomessa Bug Artin kortteja välittää Putinki.

Vielä Swap-botiin liittyvänä juttuna kerron, että ostin niitä korviskoukkuja Sinellistä maanantaina. Pussissa oli 24 kappaletta koukkuja ja hinta oli 1,20.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s