Koto-kauppakassi

Viikonloppuna Senaatintorilla oli Pohjanmaa kylässä. Kesäkuussa on aina yksi viikonloppu kun Senaatintorille parkkeeraa yksi maakunnista. Tykkään tästä tapahtumasta paljon ja yleensä käyn joka kesä katsomassa mitä siellä on esillä. Varsinkin jos joku kotiseutu on paikan päällä.

Konteissa oli paljon hienoja juttuja esillä mutta päädyin ostamaan kuitenkin vain tämän kassin. Tykkään Koto-kuosin ideasta. Siinä on siis Etelä-Pohjanmaan kuntien vaakunoista napattuja heraldisia tunnuksia ja paikkakuntien nimiä. Siskollani on tätä sarjaa paita. Mietin tiskillä Lapuan kankureittein keittiöpyyhkeen ja kassin välillä ja päädyin sitten kassiin. Keittiöpyyhkeitä on jo tarpeeksi (mutta kauppakasseja ei?).

koto

Kassi maksoi 20 euroa. Ehkä vähän paljon. Ehkä. Ehkä olen vain tottunut ilmaisiin kasseihin. Kangas on lujaa puuvillaa, kuvio on hieno ja tuote on myyjän mukaan tehty Lapualla. Tuotetta myy Taito Etelä-Pohjanmaan Rustoopuori. Kassin mitat ovat 47 x 39 cm ja syvyyttä on 10 cm. Kkotoahvat ovat 46 cm pitkät päästä päähän ja noin 20 cm siihen puoliväliin mihin käsi tulee. Kassi on tehty huolellisesti, sen huomaa mm. siitä että kahvojen päät on sulatettu etteivät ne purkaudu. Tämä kahvamateriaali on todella ärsyttävää jos se pääsee purkautumaan.

Ajattelin että tässä on sopivan pituiset kahvat, eivät liian pitkät. Ongelma taitaa olla se, että minä olen liian lyhyt, koska tämäkin kassi laahaa maata kun kannan sitä. Jos kassi itsessään olisi lyhyempi niin se olisi hyvä, tai sitten minulla pitäisi olle pidemmät jalat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s