Keltainen sateenvarjo

Tammikuussa 2011 olipmme matkalla New Yorkissa. Sää oli aika ikävä, satoi veden sekaista räntää – vai rännän sekaista vettä? Semmoista, joka sulaa tukassa ja valuu pitkin naamaa, tekee villatakin raskaaksi ja pilaa kengät. Kengät olisi voinut suojata muovipusseilla kuten kuvassa, mutta sateenvarjo oli kuitenkin se mitä eniten kaipasin.

Jostain pikkukaupasta sitten osui silmiin keltainen sateenvarjo. Tämä siis hetkenä jolloin How I met your mother oli ihan tajuttoman hyvä ja iih! New Yorkissa keltainen sateenvarjo! Hintaa oli joku max 5 dollaria enkä odottanut varjolta kovin pitkää ikää mutta niin se vaan vieläkin pelittää. Tänään oli taas varjolle käyttöä.

Keltaisella varjolla on myös keltainen suojapussi. Sateenvarjo menee kasaan ja se painetaan napista auki. Tuossa kuvatessa huomasin, että yksi niistä sateenvarjoa levittävistä systeemeistä oli irronnut ompeluksestaan. Kahvasta ja parista muusta kohtaa keltainen on vähän tummunut mutta muuten se jaksaa loistaa pirteänä.

svVarjon kestävyys jaksaa kyllä hämmästyttää. Se on ollut kestävämpi kuin esim. häälahjaksi saatu Senzin varjo. Senzin olen saanut käännettyä tuulessa nurin päin ja samassa rytäkässä tuuli tarttui siihen niin kovasti että varsi vääntyi mutkalle. Kyllä sekin vielä periaatteessa toimii, varsi vaan täytyy voimalla saada pitkäksi ja taas kasaan sen pienen mutkan takia. Mutta Senzin varjoja en siis suosittele käytettäväksi myötätuulessa. Sateenvarjojen kestävyydelle ei siis taida olla minkäänlaisia takeita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s