Wildon Camp-a-box-retkeilyastiasetti

Perjantaina ennen oluita kävimme myös XXL:ssä katselemassa juttuja. Matkalla törmäsin retkeilyastiasettiin ja koska ensi viikolla tiedossa on retkeilyä Nuuksiossa, niin päätin sitten ostaa semmoisen. Retkeilyastiasto maksoi 16,90 euroa. Partioaitassa sama astiasto maksaa 19,90, samoin Varustelekassa.

Kyseessä on ruotsalaisen Wildon Camp-a-box complete. Astiat on valmistettu Ruotsissa. Setissä on seitsemän osaa: laatikon muodostavat kaksi kulhoa, leikkuulauta, iso ja pieni taitettava kuksa, maustesirotin ja lusikkahaarukkaveitsi. Isommassa kupissawildo on mitta-asteikko ja kokonaistilavuudeltaan isompi kuppi on 6 dl. Maustesirottimessa on kolme eri lokeroa, nyt vain miettimään mitä kolmea maustetta haluan ottaa mukaan retkelle. Maustesirotin on myös hyvin vaikea saada auki, mikä on toisaalta mausteiden kannalta ihan hyvä juttu. Setin mitat ovat pakattuna 19 x 13 x 5 cm ja paino 265 g. Setistä on myös kevyempiä versioita myynnissä ja samalla logiikalla tästä täydestä setistä voi jättää pois asioita, esim. voi pakata rasiaan vain voileivät ja pienen kuksan ja jättää muut osat kotiin.

XXL:ssä oli tarjolla vain tätä yhtä väriä, mutta settiä valmistetaan kyllä monessa muussakin värissä. Jokin värikkäämpi astiasto olisi voinut olla kivempi ja ehkä kätevämpikin. En toisaalta usko, että nämä kovin helposti hukkuvat reppuun tai luontoon vaikka aika hyvin tämä oliivi maastoutuukin.

Setissä on ajateltu taas about kaikkea. Kaikki sopivat hyvin sisäkkäin, kaikkea voi käyttää monessa eri tarkoituksessa ja koko systeemi on myyntipakkaus ja firman nimi mukaan lukien kaikin puolin loppuun asti mietitty. Ruotsalaiset osaa. Taas.

wildo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s