Ivana Helsingin mekko ja Vero Modan poolo

Oikein hyvää kansallispuvun syntymäpäivää kaikille! Kävin tuulettamassa pukuni nauhoja ja liiviä Itiksessä tänään ja ostin alennuksesta pari vaatetta. Kun olin jäätelokahviannokseni Fazerilla saanut syötyä, päätin mennä järkyttämään Vero Modan asiakkaitRaitaa pukeutumisellani. Ostin sieltä tämän raidallisen poolon. Paita maksoi 10 euroa ja alkuperäinen hinta oli 24,95.

Viimeksi minulla on ollut poolo muistaakseni yläasteella. Paidalla on nimikin: WP-VMSOMO STRIPE L/S TOP 1. Paita on valmistettu Turkissa vuonna 2014. Ja tämä kaikki tieto pesulapussa, hämmentävää. Paita on puuvillaa (94 %) ja elastaania (6 %). Sen ilmoitetaan kutistuvan maksimissaan 5 %. Paita kehotetaan myös pitämään poissa tulesta ja kääntämään nurin pesua varten. Pesuun tämä paita pitääkin laittaa sillä jonkun aiemmin paitaa sovittaneen meikkivoidetta löytyi kauluksesta.

Vero Moda on tanskalaisen Bestsellerin tuotemerkki ja kauppa. Bestseller on yksi Euroopan suurimmista muotiyrityksistä. Cleanclothesin arvio Bestselleristä ei ole kovin imarteleva mutta ei se nyt suoranaisia haukkujakaan saa.

Celena BIvana Helsingillä on tämän kesän ajan kauppa Itiksessä. Olen pari kertaa käynyt katsomassa rekkejä mutta tarjolla ei ole ollut oikein mitään sopivan kokoista tai kivan näköistä. Nyt myyjä tuli auttamaan kun katselemastani mekosta oli koko- ja hintalappu kadonnut jonnekin. Kyseinen mekko oli liian suuri mutta myyjä toi näytille saman mallisen mekon mutta toisessa kuosissa. Kokeilin sitä ja päätin ostaa kun halvalla sai. Kerran sitä vaan eletään.

Mekko maksoi 59 euroa, eli naurettavan halpa. Mekon nimi on Celena B ja se on mallistosta This Is For You Gram. Mekko on 100 % puuvillaa. Siinä on napitus ja vyötäröllä kuminauhaa. Mekko on valmistettu Euroopassa, sen tarkemmin ei kerrota. Vähän ärsyttää, kun pesuohjeessa lukee kuivapesu ja sitten ohjeita tasokuivauksesta ja kosteana silittämisestä. En ihan ymmärrä, että miksei kokonaan puuvillaista mekkoa voisi pestää vedellä normaalissa pesukoneessa? Ajattelin tästä vähän semmoista mukavaa arkimekkoa, mutta jos se pitää esim. kerran kuussakin kiikuttaa pesulaan niin en tiedä sitten. Luulenpa, että annan piut paut pesuohjeelle ja kokeilen vaikka 30 asteen käsipesuohjelmaa mekolle sitten joskus.

Mekon kanssa tuli kangaskassi sekä käsinkirjoitettu kuitti. Tämä on toinen kerta kun saan käsinkirjoitetun kuitin ja kangaskassin vaatekaupsta. Molemmat aiemmat tapaukset ovat New Yorkista. Kassin sentään saa ohjeen mukaan pestä 60 asteessa niinkuin kaikki normaalit puuvillaiset vaatteet.

kuittikassi

Advertisements

One thought on “Ivana Helsingin mekko ja Vero Modan poolo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s