Roskalavavisiitin antimet

Pertti Palmrothit antanut roskalava vain jatkaa antamistaan. Tai nyt siinä on jo kolmas lava samalla paikalla putkeen.

vihk laukirkannu pärkor

Käyttämättömiä ruutuvihkoja löytyi kolme kappaletta A4-kokoa, kaksi Battery-vihkoa, yksi A6 ja yksi A7 avolehtiö. Isot vihkot ja avolehtiön on valmistanut Paperipiste. Paperipisteen vihkot ja lehtiöt valmistetaan Hattulassa ja niillä on Ympäristömerkki ja Avainlippu. Vaikka Paperipiste tekee myös avolehtiöitä, ei löytämäni avolehtiö ole heidän valmistamansa. Kyseisen avolehtiön maahantuoja on Wulff. Battery-vihkojen valmistaja tai myyjä tai maahantuoja ei selviä vihkoista.

Vihreä kirjanen on Kiljukaula. Tässä linkissä voitte tutustua siihen pdf-muodossa. Kyseessä on siis kyltereitten laulukirja. Monta tuttua laulua kirjasesta löytyi, vaikka olenkin humanisti. Riemukkain löytö kirjasta oli Cicapon säveleen laulettava Huutolaatta. Kappaleen numero on 313, voitte tutustua siihen siellä pdf:ssä.

Lasikannu löytyi yhdessä pärekorin kanssa saman pihan toiselta roskalavalta. Kannu on mysteeri. Pohjassa on vain hintalapun jämä eikä kannen sisäpuolellakaan ole kuin numero 2. Kansi on jotain kevyttä materiaalia. En siis ustko tämän olevan mikään kovin arvokas. Hauska nekka silti, kansisysteemi on todella vänkä. Kannun korkeus on 12 cm.

Pärekori on vaan pärekori. Se on hyvässä kunnossa kaikin puolin, vähän pölyinen vain. Strategiset mitat ovat pohja 16 x 22 cm ja korkeus 17 cm. Nätti ja söpö ja kahva on tosi mukava kädessä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s