Taidetta!

Mieheni bongasi joskus vuosia vuosia sitten jostain keskustelupalstalta erään amerikkalaisen taiteilijan töitä ja alkoi seuraamaan hänen nettisivujaan sen jälkeen. Kyseinen taiteilija esiteltiin joskus kauan sitten myös minulle ja minäkin ihastuin tauluihin. Pari kertaa on jo himottanut printin ostaminen mutta nyt oli 1. mahdollisuus, 2. rahaa ja 3. miellyttävä työ.

It was you

Kyseessä on printti Audrey Kawasakin maalauksesta It Was You (Se olit sinä). Printistä oli aikarajoitettu myynti heinäkuussa ja ostimme kehyksettömän version. Se tuli aika nopeasti postissa. Kannattaa katsoa tuo jälkimmäinen linkki, siinä on teoksesta kuvia, joissa ei heijastu minä, cd-hyllyni ja olohuoneen valokuvat. Vedokset on numeroitu ja signeerattu. Meidän vedoksemme numero on 625/2130. Kuten tuolta Kawasakin blogin sivulta näkyy, teos maksoi 110 dollaria. Mieheni maksoi sen ja minä maksoin kehykset. Kehystyksen teki Inter-Art. Todella miellyttävää palvelua olen sieltä nyt kahteen otteeseen saanut ja lopputulos on todella hieno. Kehystys maksoi 110 euroa, joten aika tasan meni kulut.

Kawasakin omilla nettisivuilla hänen maalauksiaan kuvataan näin:

The themes in Audrey Kawasaki’s work are contradictions within themselves. Her work is both innocent and erotic. Each subject is attractive yet disturbing. Audrey’s precise technical style is at once influenced by both manga comics and Art Nouveau. Her sharp graphic imagery is combined with the natural grain of the wood panels she paints on, bringing an unexpected warmth to enigmatic subject matter.

The figures she paints are seductive and contain an air of melancholy. They exist in their own sensually esoteric realm, yet at the same time present a sense of accessibility that draws the observer to them. These mysterious young women captivate with the direct stare of their bedroom eyes.

(Audrey Kawasakin teosten teemat ovat vastakkainasetteluja itsessään. Hänen teoksensa ovat samaan aikaan viattomia ja eroottisia, jokainen aihe on sekä viehättävä että häiritsevä. Audrey’n pikkutarkka tekniikka on saanut vaikutteita mangasta ja art nouveausta. Hänen graafinen tyylinsä yhdistyy puupaneelien luonnollisiin syihin tuoden mystisiin hahmoihin odottamatonta lämpöä.

Hänen maalamansa hahmot ovat vietteleviä ja melankolisia. He elävät omassa aistikkaassa, salatussa ulottuvuudessaan, mutta samalla heissä on avoimuutta, joka vetää katsojan puoleensa. Arvoitukselliset nuoret naiset katsovat vangitsevasti suoraan silmiin.)

oh

On se vaan kaunis. Ja juuri oikea meidän olohuoneeseen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s