Urheilurintsikat

Sain palautetta, että blogissani on käsitelty yllättävän vähän jo omistamiani tavaroita. Nyt esittelyssä vuonna 2010 ostetut urheilurintsikat. ur

Ovat ne jo viisi vuotta vanhojen rintsikoitten näkösetkin, kuten voitte itse todeta. Ostin nämä kun olin kesätyössä pakettilajittelussa. Muistaakseni ekan työpäivän jälkeen totesin, että taitaa olla aika ostaa tämmöisetkin. En siis ole kovin urheilullinen ihminen noin yleensä. Enemmänkin kyllästyin silloin töissä aina kiskomaan olkaimia takaisin paikoilleen. Urheilullisesti tässä välissä harrastin enemmän uimista, eikä liiveille siis ollut ollut tarvetta senkään vuoksi.

Nämä liivit ovat Lindexistä, en muista mitä ne maksoivat. Lapun mukaan ne on valmistettu Kiinassa. Nyt totean että ne olivat ehkäpä liian isot, mutta toki liivit ovat tässä vuosien varrella varmaan venyneetkin. Ärsyttävintä näissä liiveissä olivat pehmusteet, jotka pesun aikana taskuissaan kääntyivät aina miten sattuu. Muuten näissä ei ole ollut mitään vikaa. Ovat ajaneet asiansa hyvin mutta en suosittele samojen urheiluliivien käyttämistä viittä vuotta, varsinkaan jos on yhtään aktiivisempi kuin minä.

Olen ollut tietoinen näiden liivien huonosta kunnosta ja niiden sopimattomuudesta itselleni jo jonkin aikaa, mutta koska mitään kovin rajua urheilua en harrasta niin olen oikeastaan vain lykännyt uusien ostamista. Välillä olen urheiluliivejä katsellut jos jossain on tullut vastaan, mutta ne ovat olleet suunniteltuja yleensä johonkin todella raskaaseen ja pomputtavaan liikuntaan. Nyt Lindexin liivien on kuitenkin aika siirtyä roskakoriin, sillä sunnuntaina ostin uudet.

ul

Nämä liivit ovat Stadiumista ja ne maksoivat 29,90 €. Liivien merkki on Casall ja kyseessä on ruotsalainen yritys. Liivit on valmistetu Portugalissa. Materiaali on polyamidia, polyesteria ja elastaania. Casallin nettisivuilla liivejä kuvaillaan näin:

Casall Smooth Sports Bra is a soft and seamless sports bra with smart solutions and a feminine design. A rib panel above the bust and wide rib elastic along the bottom for excellent comfort and support. The narrow and comfortable racer back ensures a perfect fit and wonderful freedom of movement. Casall Smooth Sport Bra is suitable for any low impact training and will easily become your favorite.

Sama teksti löytyy myös hintalappupahviläpyskästä. Millaisethan muuten on miehekkäästi muotoillut rintaliivit jos näissä on kerran naisellinen muotoilu? Olettaen siis että olisi miehekkäästi muotoillut rintaliivit naisille. Pidän näissä liiveissä kyllä noista erilaisista rypyistä. Näyttää siltä, että joku on perehtynyt neuloksiin, sillä oikeata ja nurjaahan nämä pääasiassa on. Lisäksi langan vaihtelulla on tehty nuo pienet ruudut ja lisää vahvuutta. Lisäksi kangasta on joka kohdassa kaksi kerrosta. En ehkä kuitenkaan lähtisi itse neulomaan urheiluliivejä ihan heti 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s