Potaskaa ja muistilappuja

Eikä siitä farkkujen palautusreissusta selvitty pelkillä farkuilla ja alushousuilla, eihän nyt toki! Rosebudin kirjakauppaan menin kiertelemään ja ensimmäiseksi huomioni kaappasivat hauskat vanhoista lehti-ilmoituksista tehdyt magneetit. Pitkään pohdin että mikä tarjotuista vaihtoehdoista olisi se kaikista paras ja päädyin sitten potaskaan. Potaskamagneetti maksoi 4,50.

Lopuksi haahuilin vielä kirjakaupan ympäri mutta päädyin ottamaan sitten vain hauskoja muistilappuja, kun edelliset ovat melkein loppu. Kukapa meistä ei joskus nalkuttaisi, joten nämä “nag notesit” sopivat ihan kelle tahansa. Muistilappuja on tässä pinkassa 100 kappaletta ja pinkka maksoi 4,50.

potnag

Nag notesit on valmistanut Who’s there inc. Heillä on tarjolla kaikenlaista muutakin hauskaa lippua ja lappua. Ilmeisesti heidän paperitarvikkeitaan tehdään sekä USA:ssa että Euroopassa.

Potaska-magneetin valmistaja oli kyllä näkyvillä siellä kaupassa. En vaan muista nyt enää yhtään että mikä se oli, ehkä joku museo? Taustalla on kuitenkin tämmöinen logo (musta on siis se magneetti):

taust

Magneetit on siis valmistettu vanerista ja olettaisin että Suomessa.  Rosebudin kaupassa oli tarjolla magneettisia mainoksia, mutta jonkin verran myös kirjeenvaihto- ja työpaikkailmoituksia viime vuosisadalta ja sitäkin vanhempia, potaskailmoitus on vuodelta 1898 Salmettaresta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s