Taittuva leikkuulauta

Äiti osti vierailunsa aikana niin paljon tavaraa taas että siitä riittää juttua vielä ainakin tämän ja toisen postauksen verran. Ja itse asiassa kolmannenkin.

Mutta Stockmannilta äiti oli ostanut siis leikkuulaudan.

lauta

Itselleni tämä taittuva malli on tuttu Ostos-TV:stä jostain 15 vuoden takaa, mutta tämä JosephJosephin lauta sanoo olevansa alkuperäinen. Laudan nimeksi on annettu Chop2Pot. Tämä firma selkeästi on päättänyt antaa välilyönneille piutpaut. Laudan on suunnitellut Mark Sanders. JosephJosephin verkkokaupassa laudan hinnaksi on laitettu 19,99. Leikkuulaudan pohjasta selviää, että se on valmistettu marraskuussa 2014. Tarralapuista taas käy ilmi, että valmistusmaa on Kiina.

Leikkuulaudasta on myös tarjolla video, ja tottakai minä laitan sen tähän!

Suunnittelija Mark Sanders ei olekaan mikään pikkutekijä ja ilmeisesti TV-shopissa 15 vuotta sitten näkemäni lauta olikin hänen suunnittelemansa. Sandersin firma suunnittelee keittiötavaroiden lisäksi taittopyöriä ja hoitopöytiä ja vaikka mitä.

Katselin noita verkkokaupan tavaroita ja todella fiksuja juttuja siellä on myynnissä. Erityisesti tuo roskispömpeli alkoi kiinnostaa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s