Sukkahousut osa 2

Espanjaan otin mukaan aiemmassa postauksessa esitellyistä sukkahousuista ohuet harmaat. Ne jaksoivat sentään koko matkan Suomesta hotellille Espanjassa, mutta sitten tuli silmäpako kun kiskoin niitä uudestaan jalkaan. Kävin El Corte Inglésistä etsimässä uudet ja löysinkin puuvillaiset vähän paksummat harmaat sukkikset, jotka maksoivat 20 euroa.

Ja ne oli ihan surkeat!

Ensiksikin ne olivat liian pienet, vaikka paketissa oli pituus/paino-kokotaulukko jonka perusteella katsoin että pitäisi olla sopivat. Haarakiila ei noussut haaroväliin asti, josta syystä ne valuivat juuri silleen ärsyttävästi, että haarakiila tuntuu roikkuvan polvissa.

Eikä tässä vielä kaikki! Sain nimittäin kyseisistä sukkahousuista ihottuman vyötärölle ja pakaroihin. Olisiko joku kemikaali ollut syynä? Epikutaanitestissä en kyllä ainakaan mistään testatuista aineista saanut reaktiota. Hesarissa oli muuten juuri juttu vaatteiden kemikaaleista.

En enää muista sukkahousujen valmistajan nimeä, mutta voin aika varmuudella todeta, että siinä olivat tämän vuoden huonoiten käytetyt 20 euroa. Kuvatodisteita sukkahousuista ei ole ja ihottumakin on jo parempi.

Sukkahousut saivat ansionsa mukaan eli jäivät hotellin roskakoriin. Adios!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s