Finlaysonin Kruunu-käsipyyhkeet

Henkareita ostostellessa sorruin samaan vanhaan ongelmaan kuten ennenkin – kiertelen koko kauppakeskuksen läpi ja ostan sitten vähän kaikkea. Jouluun valmistautuessa – ja kaupassa kierrellessä – hoksasin ettei minulla ollut mitään erityisen jouluisia käsipyyhkeitä. Finlaysonin omasta kaupasta bongasin sitten tämän tummanpunaisen käsipyyhkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on joulua varten omat käsipyyhkeet. Ostin näitä siis kaksi, yksi kumpaankin vessaan. Käsipyyhkeet maksoivat 11 euroa kappale. Mallin on suunnitellut Jaana Reinikainen. Finlaysonin nettikaupasta selviää, että pyyhkeet on valmistettu Turkissa. Ihmetteln kyllä, että miksi sitä ei voi painaa kiinni esim. siihen pahviin jossa oli hintalappu yms. tietoa.

Finlaysonin tuotteista minulla ei kyllä ole pahaa sanottavaa. Muistaakseni Jaana Reinikainen on suunnitellut myös Klubi-sarjan, josta minulla on myös käsipyyhkeet ja lakanatkin. Molemmat ovat olleet jo useita vuosia käytössä ja ovat edelleen moitteettomassa kunnossa. Klubi-lakanat minun piti itse asiassa kerran palauttaa kun musta väri oli valunut pesussa mutta sain uudet tilalle.

Tämän päivityksen myötä sitten joulun viettoon ja joulun jälkeen katsotaan, että mitä se pukki toikaan.  Ja mitä muuta kuin pyyhkeet ja henkarit tuli ostettua. Hyvää joulua siis itse kullekin säädylle ja muistetaan ettei ne tavarat kuitenkaan ole joulussa tärkeintä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s