Joululahjat 1: Pehmeät paketit

Joululahjat on nyt saatu ja annettu ja on aika esitellä kääröjen sisällöt. Vähän kerrallaan esittelen nämä tavaralahjat. Syötävät ja muut jätän pois, koska tämä on tavarablogi eikä ruokablogi. Aloitan pehmeillä paketeilla.

Paketista paljastui urheilusukat ja kompressiosäärystimet. Molemmat on valmistuttanut Pilkkoset. Pilkkosten sukat valmistetaan Kiinassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paketissa on kaksi paria oranssivalkoisia sukkia, jotka on valmistettu pääasiassa Coolmaxista. Vaellussukkanihan ovat tätä samaa materiaalia. Näissä Pilkkosten sukissa on tosin 75 % Coolmaxia ja loput sitten polyamidia ja spandexia.

Kompressiosäärystimien kanssa kävi niin, että minun paketissani oli mustat M-kokoiset säärystimet ja mieheni paketissa vihreät L-kokoiset. Mieheni oli täällä pitänyt päivän verran L-kokoisiaan ja todennut ne liian suuriksi. Minä mittasin pohkeeni ympärysmitan ja totesin että M taitaa olla minulle liian pieni, joten vaihdoimme säärystimet keskenämme. Siksi tässä seuraavassa kuvassa on ihan väärä ja avattu pahvikääre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä säärystimet on valmistettu nylonista (80 %) ja spandexista.

Nyt sitten vain sukat pesukoneen kautta odottelemaan käyttöä. Säärystimet olikin jo ajettu sisään, suurin osa myrkyistä on varmaan tarttunut mieheni jalkoihin jo.

Sitten lopuksi vielä kuva kirjontajoulukalenterin lopputuloksesta, koska se nyt vaan kuuluu tähän pehmeitten pakettien kategoriaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukalenterista valmistui säilytyskori, johon laitoin meidän saamat joulukortit. Tuli kiva, vaikka yläreunan kärpäset ei nyt ihan menneet niinkuin mallissa mutta samapa tuo, minun korini ja minun kärpäseni. Tämä oli tosi hauska ja jännä projekti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s