Joululahjat 2: Kirjat

Esittelin jo aiemmin siskoni antaman Tyttöjen käsityöt. Käsityöaiheisia kirjoja tuli toinenkin, nimittäin erikseen toivomani Puikkomaisterin (eli Tiina Kaarelan) sukkakirja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi kirjan ohjeista olikin jo Taito-lehdessä ja ne sukat pääsivät pakettiin. Kuulin vain että oli ihasteltu, toivottavasti ovat tarpeen kun matkasivat kaiketi pohjoiseen laskettelemaan ja hiihtämään he.

Kirjassa on 23 eri ohjetta, joista tosin kirjoneulemalleja voi toki soveltaa muihinkin juttuihin kuin vain sukkiin. Mallisukat ovat värikkäitä ja tietenkin tosi kauniita kaikki. Ohjekuvat ovat isoja ja selkeitä. Kirjan on kustantanut Moreeni ja se on painettu Otavan kirjapainossa Keuruulla. Tykkään tästä kirjasta ainakin nyt kovasti, ensi joulua varten sitten vain sukkia neulomaan!

Toinen kirja, jonka sain lahjaksi, onkin tyhjä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistikirjat yleensä ovat. Tämä kirjanen on lahjan antajan mukaan suomalaisen kirjansitojan / runoilijan tekemä. Kannet ovat kaunista paperia ja selkämys nahkaa. Lehtiä on 36 ja ne ovat aika paksua valkoista paperia ilman mitään viivoja tms. Kirjasen koko on noin 8,5 x 14 x 1,5 cm. Vielä kun malttaisi tätä johonkin käyttää 🙂

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s