Ateenan aamu mini

Niin, kävin siis tosiaan ostoksilla kun hain sen kattilan. Jo ennen joulua ihailin Iittalan kaupassa Ateenan aamun pikkuversiota, mutta hinta oli minusta liian kallis. Onneksi joulukoristeet joulun jälkeen ovat yleensä alennuksessa, niin nytkin. Valitsin yhden paketin, jossa on siis kaksi kappaletta koristeita ja menin tiskille. Myyjä kertoi, että minulla on käyttämättömänä 20 euron lahjakortti joka oli juuri umpeutumassa. Olin positiivisesti yllättynyt, koska en tiennyt lahjakortin olemassaolosta mitään. Muistelin kyllä, että minulle oli keväällä semmoista lupailtu, mutta luulin sen tulevan postissa kotiin. Kun sitä ei kuulunut, niin unohdin koko jutun. Noh, kun yksi paketti alennuksen jälkeen oli siis 13,95 yritin etsiskellä jotain vielä lisäksi. Otin sitten vain toisen samanlaisen paketin kun valinta meni vähän turhan vaikeaksi. Loppujen lopuksi maksettavaa jäi siis 7,85.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä pienet Ateenan aamut keikkuvat Helsingin aamussa. Alkuperäisen Ateenan aamun on suunnitellut Kaj Frank ja Heikki Orvola on muokannut niistä nämä pienet versiot. Nämä pienet versiot on valmistettu Kiinassa.

Tykkään myös näiden myyntipakkauksesta. Koristeet kiinnittyvät pahviloviin tiukasti, eikä tarvitse pelätä niiden menevän rikki. En tiedä vielä että jäävätkö nämä vain joulukoristeiksi vai pääsevätkö ne jonnekin roikkumaan ympärivuotisesti. Katsotaan mihin he asettuvat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s