Kissan perustarvikkeet

Meille tulee kissa! Se tulee torstaina. Jee, jännittää.

Kissaa varten käytiin eilen ostamassa perusasioita. Nehän ne melkein kalleinta kissassa on. Asioimme Megaeläin-kaupassa.

Ensiksi katsottiin kissalOLYMPUS DIGITAL CAMERAle hiekkalaatikko. Valittiin nyt ihan tämmöinen peruslaatikko vaan ja sille kaveriksi ihan tavallinen kakkalapio. Lapioissa vähän katsoin reikien kokoa mutta muuten ihan sama. Värilläkään ei ollut väliä vaan otettiin se mikä oli telineessä ensim–mäisenä.

Laatikko on Racinelin Calla ja se on valmistettu Kiinassa. Racinel on osa Best Friend Groupia, joka alunperin oli Puijon Nahkatuote. Kaikenlaista lemmikkitavaraa siis valmistavat ja myyvät he. Moitin sitä, ettei tarra lähde laatikosta irti siististi. Laatikko maksoi 15,90 ja lapio 2,50. Lapion alkuperästä ei ole mitään tietoa.

Sitten kissa tarvitsee myös ruokaa, joten ostimme sille ruokakippoja. Yksi raksuille, yksi märälle ruoalle ja yksi vedelle. Näissä kriteereinä oli lähinnä fiksu koko ja mustaraitaiset metalliset sopii mattoon joten otin ne. Vedelle haluttiin vähän isompi ja jotenkin erilainen että sen tietää vesikupiksi. Nuo raitaiset oli 2, 5 dl ja kalakuvioinen 3 dl. Ruostumatonta terästä ovat he ja kaikissa on semmoinen kumipohja, ettei ne liiku sitten ympäriinsä kissan syödessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kupit ovat kaikki ruostumatonta terästä. Mustat olivat 3,90 kappale ja kalakuvioinenkin taisi olla 3,90.

Koska kissa pitää jollain tuoda tänne kotiin ja ehkä joskus käyttää myös eläinlääkärissä, ostettiin sitä varten myös kuljetuskoppa. Valittiin tällainen kokoontaitettava kassimallinen koppa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä maksoi 39,90. Muuta infoa siitä ei sitten ollutkaan tarjolla.

Sitten katsottiin kissalle vielä pari lelua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kalan on valmistanut Duckyworld ja sen sisällä on kissanminttua. Ajateltiin, että jos kissaparalle olisi jotain miellyttävää tarjolla. Kala maksoi ehkä 5,95. (Kuittia on hankala tulkita kun kaikki asiat ovat nimellä “kissatarvike”.) Kepukan päässä on kulkunen ja nahkanauhoja. En tykkää niistä höyhenjutuista kun ne menee niin äkkiä hajalle ja sitten höyheniä on joka paikassa. Ehkä nämä nahat kestää vähän paremmin. Kepukka oli ehkä 7,20 – se on ainakin ainoa hinta mikä kuitissa on vielä käyttämättä. Yhteensä kissan aloituspakkaus meille oli siis 83,15 (ei sisällä kissaa). Puolet summasta kuitattiin joululahjarahoilla. Olen pettynyt siihen, ettei näissä eläinten tavaroissa kerrottu yleensä valmistajasta tai valmistusmaasta mitään. Aika omituista.

Sitten piti vielä kiepata Clasohlsonille, koska yksi kirjahylly pitää vielä laittaa seinään kiinni yleisen turvallisuuden vuoksi. Ajatuksena on laittaa apuhylly ja sitten kissa voisi halutessaan hypätä hyllyn päälle tarkkailemaan. Tätä varten tarvitaan kulmarautoja. Kulmaraudat on valmistettu Taiwanissa ja ne maksoivat 4,50 euroa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt vain sitten kissaa odottelemaan. Koska eläimet lainsäädännöllisesti kuuluvat irtaimeen omaisuuteen, niin kissastakin tulee vielä tarkempi esittely, kunhan siihen vähän tutustutaan. Tämä ei kuitenkaan muutu kissablogiksi (kuten tämä ei muuttunut ruoka- tai muotiblogiksikaan), kissa on tässä yhteydessä vain osa esiteltävää irtaimistoa siinä missä nämä kissan tavaratkin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s