Vielä vähän lisää kissan tavaroita

Kissa on nyt ollut viikon verran täällä kotona ja peruspaketin lisäksi on tullut hankittua pari muuta juttua vielä lisäksi.

Olen elänyt onnelliOLYMPUS DIGITAL CAMERAsesti ilman rikkalapiota ja harjaa, mutta ne on ihan kätevät nyt kun kissan tassuissa kulkeutuu kissanhiekkaa joka paikkaan. Varsinkin hiekkalaatikon vierestä muruset on kätevä harjata heti pois. Tämä harja toimii myös ainakin noiden eteisen mattojen harjaamiseen.

Tämän harjasetin on valmistanut Kotilaakso Oy ja se kuuluu Aino-sarjaan. Ihan perus  systeemi tämä on. Rikkalapion varsi ei ensin meinannut pysyä lapio-osassa kiinni vaikka löin sitä vasarallakin. Toistin prosedyyrin suuremmalla voimalla tässä eilen kun varsi irtosi, katsotaan pysyisikö se nyt. Nettisivujen mukaan suurin osa Aino-tuotteista valmistetaan tai vähintään kootaan Suomessa. Valmistus voi tapahtua myös jossain muussa EU-maassa. Harjan paketissa oli Avain-lippu. Ostin tämän K-raudasta, se oli tarjouksessa ja maksoi 7,95. Jotain tarjousta siinä väitettiin olevan.

 

Sitten kissalle ostettiin raapimalauta. Suurin osa raapimispuista yms. on aika rumia. Tämä on ihan jees ja fiksu. Laitettiin tämä kiinni nyt seinässä valmiiksi olleeseenOLYMPUS DIGITAL CAMERA reikään, mutta se on ehkä liian korkealla. Mahdollisesti lauta siirtyy lattialle tai johonkin toiseen seinään. Katsotaan nyt. Kissa on vielä viihtynyt enimmäkseen saunassa niin emme tiedä onko tämä raapimislauta kissan mieleen.

Ostin tämän Mustista & Mirristä ja se maksoi 11,90. Mitat ovat 17 x 70 cm ja valmistaja on Trixie. Mukana tuli myös kissanminttua. Emme vielä tiedä onko tuo kissa ollenkaan innostunut kissanmintusta niin se sai vielä jäädä pussiin odottamaan.

Trixie on saksalainen yritys mutta nettisivuilta jää vähän epävarmaksi, että valmistetaanko nämä tuotteet Saksassa vai jossain muualla. Yhtiön tilojen yhteydessä puhutaan vain logistiikasta, varastosta ja myynnistä, ei valmistuksesta.

Mustista & Mirristä ostin sitten myös kissalle rauhoittavaa 😀 Nimittäin synteettistä feromonia, jonka pitäisi rauhoittaa ja rentouttaa kissaa. Tuote on siis Feliway, ja ostin pistorasiaan laitettavan haiduttimen. Pistorasiavekottimen ja yhden pullon sisältävä paketti maksoi 43,90. Liuosta riittää noin neljäksi viikoksi. Maahantuoja Suomessa on Orion Pharma. En osaa vielä sanoa, että onko tästä kissalle apua. Se on kovin arka otus ja tykkää oleskella siellä saunassa. Mitään varsinaista ongelmakäyttäytymistä kissa ei ole osoittanut, se on vain pelokas. Toivon tästä siis apua muuttostressiin ja uuteen kotiin tutustumiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hesyltä lähtiessä saatiin vielä Royal Canin -laatikko ja kissaohjeita. Laatikossa oli yksi pussi kuivaruokaa mutta siinä on kätevä raksuja säilyttää. Laatikon on valmistanut Superfos, joka siis valmistaa kaikenlaisia ruokapakkauksia muovista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s