Ompelutarvikkeita

Olen innoissani ommellut miehelle kansallispuvun paitaa ja siksi ei nyt ole hirveästi tullut tavaroita ihmeteltyä. Mutta koska neulat, mittanauha ja sormustin ovat olleet sopivasti hollilla koko ajan, niin nyt on niiden vuoro esittäytyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämän neulapaketin ostin, kun tein tykkimyssyä. Tarvitsin silkin kiinnittämiseen tuota kaarevaa neulaa ja tämmöisestä semmoinen löytyi. Hinta näkyy tuossa paketissa, 3,40 euroa.  Muita neuloja en sitten olekaan käyttänyt. Yksi noista ohuemmista on nyt pääasiallisessa käytössä, ensimmäinen oli liian ohut ja vääntyi mutkalle. Neulat on tehnyt Prym (tuttu tapaus), kuten kuvasta näkyy, ja nämä on valmistettu Tsekissä.

Myös mittanauha on Prymin valmistama, mutta se on tehty Saksassa. Nyt en muista olenko ostanut tämän mittanauhan Prismasta vai Lankamaailmasta vai jostain ihan muualta. Hintaa en muista. Toinen puoli on kokonaan keltainen ja toinen puoli on monivärinen; vihreää, valkoista ja punaista. Mittanauhan pituus on 150 cm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi vielä sormustin. Katesaumoja olen ommellut vasta pari lyhyttä mutta tulossa on lisää, mm. julmetun pitkät sivusaumat. Tämän sormustimen äiti toi tuliaisena Dublinista ja muuta en siitä sitten tiedäkään. Sormustinta pidetään muuten keskisormessa, tässä se on nyt vasemmassa kädessä ihan siitä syystä, että pidin kameraa oikeassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s