Kissan lisätarvikkeita

Kissalle on tullut osteltua kaikenlaisia tarvikkeita lisää vielä tässä. Viimeksi tänään kävin ostamassa kynsisakset. Ikinä ennen en ole kissan kynsiä leikannut mutta tänään tuli sitäkin kokeiltua. Meidän kissa arkailee ja takakynnet varsinkin ovat jääneet kuluttumatta. Kissa rapsuttelee takajaloilla itseään ja on saanut ainakin pieniä haavoja aiheutettua leukaansa. Ja minulle vatsaan. Mutta nyt on kynnet varovasti leikattu Mustin & Mirrin valmistuttamilla saksilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sakset maksoivat 5,90 ja ne on valmistettu Kiinassa. Sakset ovat aika pienet, isompisormisella voi olla jo vaikeuksia näiden käytössä. Mustin & Mirrin brändi näille on nimeltään Little & Bigger.

Samalla nimellä kissalle on ostettu myös silityshanska. Viralliselta nimeltään kumisukakinnas.

Tästä kissa tykkää kyllä ihan älyttömästi. Toisella puolella hanskaa on sii spieniä nystyjä ja toisella puolella tuollaista sileää kangasta. Karvoja tämä kerää kivasti ja nysty varmaan hieroo kissaa. Lisäksi pinta-ala on aika iso. Hanskan sisällä on nauha, jonka alle omat sormet saa laitettua. Ranteessa on myös tarranauha jolla hanskan saa kiristettyä tiukalle. Tämä maksoi 9,90 ja tämäkin on tehty Kiinassa.

Vielä yksi Mustin ja Mirrin tuote on tullut hankittua, nimittäin lelu. Tämä oli alennuksessa ja maksoi 50 senttiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä sulkapantteri on tähän mennessä ainoa, jolla kissa on tiettävästi suostunut leikkimään. Tämänkin tiedämme vain siitä, että lelu vaihtaa toisinaan yön aikana paikkaa ja toisinaan myös kuulemme sisällä olevan helistimen/kulkusen kilinää. Ja Kiinassapa hyvinkin on hän valmistunut.

Isoin ostos mikä kissalle on hankittu on kiipeilypuu. Puu tilattiin Zooplussasta. Pitkällisen selailun jälkeen löysin miellyttävän näköisen, kokoisen ja hintaisen puun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puu maksoi 99,99 ja lisäksi saimme kavereilta alennuskoodin. Samassa tilauksessa tosin tuli myös ruokaa, joten koko loppusummasta väheni siis 10 %. Puu on nimeltään Chocolate paradise II. Suuressa saksalaisuudessaan Zooplus on kuvannut puun jokaisesta mahdollisesta kulmasta, joten voitte tuolta nettisivuilta katsella tarkemmin.

RatkaisivimmOLYMPUS DIGITAL CAMERAat ominaisuudet juuri tämän puun valinnassa olivat lähinnä ulkonäkö sekä se, että nuo pehmusteet saa irti ja pesukoneeseen. Tähän mennessä kissa on vähän raapinut pylvästä ja ilmeisesti ensimmäisellä tasolla käynytkin mutta ylemmäs se ei ole uskaltanut, vaikka houkutukseksi on laitettu raksuja. Mökin katolla ollut peti on ollut kissan kanssa saunassa, ja peti onkin kissan ehdoton suosikki. (Kissa saattaa näyttää kuvassa äreältä, mutta se johtuu salamavalosta.) Pedin reunoja kissa yleensä tamppaa lähes maanisesti etutassuillaan.

Olisi edelleen kiva tietää myös näistä eläinten tavaroista, että kuka kumma näitä tekee ja missä. Ilmeisesti se ei ole ihmisten mielestä niin tärkeää.

Ylemmässä kuvassa näkyy pyyhkellä vuoratussa nojatuolissa myös tyyny, jonka ostin kierrätyskeskuksesta ehkä vähän kissaa ajatellen. Tuolissa kissa makoilee lähinnä öisin kun emme ole katselemassa. Tyyny maksoi kierrätyksekuksessa noin kolme euroa, muistelisin.

Kierrätyskeskuksesta löysin kissan ruokakupeille myös tarjottimen alustaksi. Kissa kun paljastui vähän sottaavan syödessään. Tarjottimessa ei ollut hintalappua ja tiskillä sovittiin sille hinnaksi muistaakseni euro.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löysin Backmanista hyvän tiivistyksen Jonas Forthin blogista.

Vielä lopuksi yksi kuva kissasta, koska ostin sille tänään kokeeksi vinkulelun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lelu on aseteltu kuvausta varten noin, ihan bestiksiä kissa ja vinkunorsu eivät vielä ole. Eilen eläinvideoita katsoessa kissa vähän kiinnostui pätkästä jossa koirat leikkivät vinkulelulla ja ajattelin alekorissa noita nähdessäni että kokeillaan. Alennuksen jälkeen norsu maksoi 1,47 euroa.

Huh, nyt on kissan tavarat ajan tasalla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s