Käsityömessut – langat

Äiti käväisi tässä kylässä taas ja kaikenlaista tavaraa tuli hommattua. Käytiin kahdella kirpparilla ja lauantaina käsityömessuilla Wanhassa satamassa. Parhaat pisteet messuilla olivat minusta Kierrätyskeskuksen osasto, josta siis nämä langat ostin, ja yksi kirjontapaketteja myynyt nainen, mutta siitä tuonnempana kun pääsemme sen ostoksen esittelemään…

Mutta tässä siis Kierrätyskeskuksen osastolta nappaamani langat. Siellä oli aika lailla nopeat syövät hitaat -meininki, parhaat langat menivät nopeasti ja jäljelle jäi akryylihöttöjä. Ensiksi langoista kotimainen, eli Pirkanmaan kotityön Kirjo-Pirkka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjo-Pirkkaa valmistaa/myy Taito Pirkanmaa. Messuilla kerät olivat tuon 2,50 kappale kun ne Taito Pirkanmaan kaupassa ovat 9,90 kappale. Neljäsosahinnalla siis tuli hyvää lankaa kotiin. Toisesta kerästä on minusta käytetty osa, se näyttää vähän vajaalta minusta.

Toiset langat ovat sitten alunperin Perusta peräisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on siis Cascade yarnsin Cascade 220, joka on 100 % perulaista villaa. Nämäkin olivat 2,50 vyyhti. Cascade yarns on yhdysvaltalainen lankavalmistaja tai tukkumyyjä. Ravelryssa kehutaan langan hinta-laatusuhdetta, tuntumaa ja värivalikoimaa.

Tässä siis lankaostokset, vedin nyt viikonlopun aikana tosiaan käsityö-överit joten ehkä – ehkä – ihan hetkeen ei tarvitse mitään käsityöjuttuja ostella. Ehkä.

Ensi viikosta on tulossa aika työntäyteinen itselleni joten saa nähdä milloin päivittelen mutia käsityöostoksia ja kirpparilöytöjä ja pari synttärilahjaaki tässä on ilmaantunut. Lisäksi menossa on swap-bot vaihtojakin. Kiirettä pitää monella rintamalla. Koettakaa te rauhoittua sillä välin kun minä teen töitä, käsitöitä ja katson House of Cardsia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s