Kirjottava pöytäliina

Käsityömessujen heräteostoksista kaikkein heräteostoksin oli tämä kirjottava pöytäliina, jonka ostin Marjaana Särösalolta. Ihastuin heti kauniisiin kirjontamalleihin Särösalon osastolla ja tämä pöytäliina ihastutti värillään. Kangas on todella tummansinistä, lähes mustaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kankaan koko on 145 x 145 cm. Paketissa on mukana kaikki tarvittava eli villalangat, jotka on värjätty luonnonväreillä, kirjontakehys sekä neula. Minä sain vielä toisen mukaan varmuuden vuoksi. Paketti maksoi loppujen lopuksi 250 euroa, josta äiti maksoi messuilla 50 euroa käsirahaa ja minä maksoin sitten laskulla loput. Tämä saa kyllä tosin odottaa tekemistä jonkin aikaa, nyt etusijalla on kansallispuku ja ryijy. Kolmatta keskeneräistä en kyllä ota sohvalle nyt 😀 Ja jos ei tämä sovikaan millekään pöydälle, niin ainakin sen näyttää olevan juuri oikean kokoinen mankelin päällä pidettäväksi 😉

Tässä vielä lähikuva kauniista langoista. Kamera teki taas punaisesta tosi punaista, ihan noin kirkas punainen tuo keskimmäinen ei ole. Vihreät näyttävät ihan oikean värisiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s