Sagaform Club shaker ja muuta Kierrätyskeskuksesta

Käsityömessuilta sai Kierrätyskeskuksen verkkokauppaan alekupongin (10 %) ja pitihän se sitten käyttää hyväksi. Selailin verkkokauppaa ja kaikenlaista vänkää kyllä tuli vastaan mutta päädyin ostamaan sitten Sagaformin cocktailravistimen. Olen etsiskellyt sellaista edullisesti jo jonkin aikaa ja tähän sitten päädyin kun tuli hyvä tilaisuus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ravistimen hinnaksi siis tuli 13,50 ja valitsin ilmaisen noudon lähimmästä kierrätyskeskuksen myymälästä.  Tämän shakerin on suunnitellut Matz Borgström ja se on valmistettu Kiinassa. Kierrätyskeskus ilmoitti säästyneitten kiinteitten luonnonvarojen määräksi 4,44 kg, kun osti tämän käytettynä enkä uutta kaupasta. En ole vielä kokeillut tätä ollenkaan, koska olen paastonajan juomatta alkoholia.

Kierrätyskeskushan on siitä hauska paikka, että sieltä harvoin lähtee tyhjin käsin pois. Osaan jo välttää postikortteja, mutta näitä lasipurkkeja en.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hintalappuakaan en ole vielä jaksanut rapsuttaa irti eli 2,50 maksoi tämä.

Toinen oikea kunnon löytö oli valurautapataani sopiva kansi. Tämä ei ole se oikea kansi, mutta tämä oli sopivan kokoinen. Piti soittaa kotiin miehelle, että mittaa padan halkaisijan. Kansi sopii, ja nyt pääsen laittamaan lammaspataa ensi viikolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kansi maksoi 3,50 ja käsityöpiirissä naiset tunnistivat sen omasta padastaan. Joku Arabian keraaminen pata, toivottavasti se ei valurautapadan kanssa reagoi ikävästi. Mutta sen varsinaisen kannen metsästys jatkuu edelleen. Patani on siis vastaava kuin tässä postauksessa, pitäkäähän silmät auki kannen varalta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s