Kaikki lankani

Ei ole hetkeen tullut päivitettyä, mutta se ei tarkoita, etten olisi hankkinut tavaroita. On vain ollut muita kiireitä, ts. olen lähinnä tehnyt töitä, nukkunut ja tehnyt käsitöitä. Jossain välissä eksyin taas Lankamaailmaan ja siellä oli alennuksessa mustaa merinoa. No siitähän voi tehdä vaikka mitä kivaa, joten ostin 200 grammaa, eli neljä kerää, että on sitten tarpeeksi siihen johonkin. Nämä olivat yhteensä 12 euroa eli 3 euroa kerä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämäkin on Hjertegarnin lankaa kuten näkyy. Kuvauksen jälkeen nämä oli tarkoitus laittaa lankavarastoon. Siellä oli vähän epäjärjestystä, kun olen lähinnä paiskannut tarkoituksellisesti ja hellästi asetellut uusia lankoja kaappiin odottamaan järjestämistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Säilytän lankoja kahdessa mustassa Ikean Skubb-kenkälaatikossa. Kahdessa muussa on joulukoristeita. Sinisessä pussissa taas on jämälankoja. Kyseessä on käsityöpussi, jonka tein äidin kanssa joskus… joskus. Kangas on ostettu Kortesjärveltä kangaskaupasta, jonka nimeä en enää muista. Se saattoi lopettaa pari vuotta sitten.

Anyways, koska kerät ja vyyhdet olivat surullisen sekaisin odottamassa pääsyä ihaniin kenkälaatikoihin, panin toimeksi. Ensin tosin sielunhoidollista järjestämistä, asettelua, tutkimista – ja kuvaamista teitä varten. Havaitsin, että piti ottaa käyttöön kolmas kenkälaatikko. Tämä oli tosin varastosta löydetty tyhjä pahvinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä ovat siis kaikki lankani. Tai no ryijyn langat on alakerrassa mutta niitä ei nyt vielä lasketa. Tiedänkö mitä näistä langoista tulee? En. Osalle on suunnitelmia. Osa odottaa vielä sopivaa projektia. Aika tavaran kaupitsee. Nyt ehkä maltan itseni myös lankaostoksilla, kun olen koonnut nämä kaikki yhteen kuvaan. Lankoihini ja tuotoksiini voi tutusta myös Ravelryssa. Se on hirveän kätevä kyllä, esim. varaston pitämiseksi. Sain sen avulla laskettua, että minulla on lankaa ainakin 2339 g, ja tiedän että luku ei sisällä mm tuota vaaleaa kalalankarullaa tai osaa jämälangoista. (Eikä kirjontalankoja, mutta niitä nyt ei todellakaan lasketa näihin lankoihin kuuluvaksi, ne on ihan eri lankoja, kuten ompelulangatkin.) 2,5 kg on varmaan ihan hyvä arvio langan määrästä. Ymmärtääkseni se ei kuitenkaan ole vielä edes paljon?

Yritän viikonloppuna jaksaa taas aktivoitua, ehkä ajastan jotain ensi viikkoa varten. Katsotaan miten käy.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s