Swap-botin vaihto rumat postikortit

Olen osallistunut useisiin rumien korttien vaihtoihin Swap-botissa. Niissä parasta on, että saa jotain, joka lähettäjän mielestä on ruma, mutta vastaanottajan mielestä ihan mieletön. Ja näin kävi tälläkin kertaa!

Ensin kortit jotka lähetin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Molemmat olen saanut Swap-botin kautta, ylempi on joku taidekortti ja alempi sitten joku mainoskortti. Vastaanottajatkin pitivät niitä rumina.

Sitten ne kortit jotka sain.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo ylempi on ihan mieletön! Kortti on osa sarjaa The Blind Juggler, josta tämä on osa 5. Kortin takana on teksti: “The seacats arose with every coloured ball. Up on the levee, the precious juggling balls bounced back to the juggler. The seacats descended quickly back to their own dark home town.”

Kortin on painanut Chester Press inc, ja kortissa on copyright Ellen Fergusonille vuonna 1979. Onkohan korttikin siltä vuodelta? Chester Press vaikuttaa hauskalta firmalta, he lähettävät asiakkailleen joka kuukausi kalenterisivun, jonka toisella puolella on vitsejä. Huhtikuun sivun voi poikkeuksellisesti tulostaa itse, koska tilauksia on ollut nyt niin paljon.

Pennsylvania-kortti on lähetetty minulle Englannista ja lähettäjä kertoo, että heppa on ihan kiva, mutta tympeä maisema ja rumat rakennukset tekevät tästä kortista ruman. Kortista itsestään selviää vain, että se on painettu Yhdysvalloissa.

Tällaiset postikortit tällä kertaa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s