Vaellusalusvaatetta

Kesälomalle on suunniteltu Karhunkierroksen kiertäminen ystävän kanssa. Helatorstaina oltiin ihan vaan päivän reippailulla geokätköilemässä, missä yhteydessä tajusin, että eihän mulla oo tarpeeks alushousuja ja sukkia sinne Karhunkierrokselle. Sukkia ja alushousuja noin yleensä on, mutta ei esim. sukkia jotka ei vaelluskengissä aiheuttaisi rakkoja, tai alushousuja jotka ei rullaudu pakaravakoon. Ja onhan alushousuja taas muutamat kulahtanut roskiskuntoon ja sukkia kulunut puhki. Siispä ostoksille.

Partioaitasta ostin paketin Bolan merinovillasukkia. Olen pitänyt aiemmin ostamistani raitaisista eikä helatorstainakaan tullut kunnon rakkoja, kaksi pienen pientä, joita ei oikein voi edes laskea, ehti tulla loppupäivästä. Kengät myös kastuivat, mutta sukat eivät tuntuneet epämukavilta silloinkaan. Siispä odotukset ovat kovat näitä mustiakin sukkia kohtaan. Nämä sukat ovat 90 % merinovillaa, 5 % polyamidia ja 5 % lycraa. Kolmen sukkaparin paketti oli tarjouksessa hintaan 19,90, normaalisti 29,90.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäksi päätin kokeilla merinovillaisia alushousuja, ostin kahdet. Pakkauksessa ei ainakaan ole säästelty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse housut ovat kyllä kivan näköiset ja tuntuiset jalassa, ainakin näin parin tunnin käytön perusteella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tyytyväinen kyllä näitten alushousujen käsittelyyn. Pienet muoviset asiat, joilla nuo pahvilätkät (Born in nature, joo lampaathan on ihan luonnoneläimiä, varsinkin merinolampaat.) on kiinnitetty, oli pujoteltu saumurin ommelten väliin ja sinisissä housuissa ollut varashälytin oli kiinni kuminauhassa. Ei siis ikäviä reikiä kankaassa. Icebreakerilla on myös video tuotantoketjusta, jonka perusteella valmistus vaikuttaa ihan asialliselta.

Nämä housut olivat 32,90 kappale, olivat pienessä tarjouksessa. Nyt tarkemmin tutkiessa huomasin, että pöksyt ovatkin koostumukseltaan vähän erilaiset. Siniset ovat 96 % villaa ja 4 % lycraa kun taas raidalliset ovat 83 % villaa, 12 % nylonia ja 5 % elastaania. Jännittävää, tuntuukohan ne kovin erilaisilta sitten jalassa?

Ostin myös jo aiemmin hyviksi havaitsemiani alushousuja, nimittäin Changen perusmallia kolmet, maksoivat yhteensä 19,90.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti näitä nyt ei ole menty muuttamaan. Nämäkin alushousut, kuten nuo villaisetkin, on valmistettu Kiinassa. Sukat on valmistettu Ruotsissa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s