Tiskialtaan alaisen kaapin elämää

Tapahtui niinä päivinä, että HSY:ltä kävi käsky, että kaikki muovi olisi erikseen lajiteltava. Tämä muovin lajittelu oli ensimmäinen ja tapahtui Petri Kouvon ollessa jätehuollon toimialajohtajana. Tuli tarve saada enemmän roska-astioita.

Niin Kirppo selvitti, että on luvallista asentaa Asokodeilla jätevaunu itse, etsiskeli netissä hyvän vaihtoehdon ja meni K-Rautaan sen ostamaan. Tapahtui Kirpon jätevaunua asentaessa, että vesilukko oli tiellä. Kirppo käänsi vesilukon osoittamaan toiseen suuntaan, keitti kahvit ja nautiskeli voitostaan allaskaapin ahtaudesta. Kunnes vesilukko alkoi vuotaa.

Yhtäkkiä keittiössä kyykki LVI-asentaja ja LVI-asentaja sanoi Kirpolle: “Joo, laitetaan siihen uus.” Kun LVI-asentaja oli mennyt pois, Kirppo riensi keittiöön sovittamaan jätevaunua paikoilleen ja katso! Vaunu sopi. Kaikki oli juuri niinkuin Kirppo oli ajatellut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on siis Stalan jätevaunu EKO-3SK kolmella jäteastialla. Lisäksi siihen kuuluu vihreä ongelmajäteastia, joka kuvassa roikku pahvilaatikon kyljessä (pahvilaatikko on metallinkeräysastia). Stala on suomalainen keittiö- yms. juttujen valmistaja, jonka tehdas on Lahdessa. Stala omistaa myös kolme italialaista arvoviulua, joista yksi on Sinfonia Lahden käytössä. Jätevaunu maksoi 89,90 mutta on se sen arvoinen.

Koska vesilukko tosiaan meni vaihtoon, meni vaihtoon myös anopin koriratkaisu, koska se ei enää sopinut paikoilleen. Tänään hain Granitista tuollaisen harmaan metallikorin, joka kiinnittyi nauloihin roikkumaan. Kori maksoi 9,90. Jos haluatte tutustua roskakaapin elämään ennen tätä uutta vesilukkoa ja lajitteluvaunua, se onnistuu Tilassa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s