Käsityökortteli Kampissa

Lauantaina lähdin varta vasten katsomaan mitä Käsityökorttelin yrittäjillä oli tarjolla. Ja rahathan sinne meni että pätkähti.

Tein virheen ja menin lankakojulle. Joo, sanoin jo siinä myyjälle, että tämä on kyllä vaarallista. Ostin sentään vain yhden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on Handun käsinvärjätty lanka. Tämä on huivilankaa ja 80 % merinoa ja 20 % silkkiä. Joku ihana pitsihuivi tästä vielä joskus tulee. Vyyhti maksoi 25 euroa. Lanka näyttää kuvassa vähän lilaan vivahtavalta, mutta kyllä se ihan harmaata on. Missähän vaiheessa tämänkin ottaa työn alle, niin montaa juttua ois jonossa. No ryijy on onneksi kohta valmis ja telkkarissa riittää katsottavaa. Kunhan joku vaan tekis noi oikeat työt mun puolesta.

Toiselta kojulta ostin korvikset. Paljon oli korujen myyjiä, mutta nämä Tulihelmen perhosen siivet olivat ainakin tällä kertaa ne kaikista ihanimmat korvakorut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä korut ovat polymeerimassaa ja koukut ovat kirurginterästä. Nämä maksoivat 20 euroa. Oon tämmönen perhoshörhö ollut kyllä aina ja nämä irralliset siivet ovat sopivan dramaattiset :P. Sitten asioin vielä Ateljee Agamin kojulla, mutta se ostos menee lahjaksi joten hys hys.

Lopuksi sitten törmäsin Forumissa Kierrätyskeskuksen Näpsän myyntipöytään. Ja mitäs luulette, ostinko lankaa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Madame Tricote Parisin Merino Gold lankaa löytyi kaksi kokonaista kerää ja kaksi vajaata. Madama Tricote Paris on Ören Bayanin merkki. Kyseessä on siis turkkilainen lankavalmistaja. Tämä lanka on 60 % merinoa ja 40 % akryylia. Yhteensä nämä langat maksoivat 6 euroa.

Hukkaanhan minun rahani eivät missään nimessä menneet, taas tuin suomalaista käsityötä, yrittäjyyttä ja kierrätystä.

Advertisements

2 thoughts on “Käsityökortteli Kampissa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s