Kalaparkin lompakko

Viikonloppuna osallistuin Design District Helsingin design-suunnistukseen. Viime vuonna käteen jäi liput Habitareen, ja tänä vuonna sitten lompakko.

13312625_1151502791580583_4769785312129822481_n

Vihje oli kyllä varsin visainen, mutta oltiin äitin kanssa käyty Craft cornerissa ennen suunnistuksen alkamista, joten tiesin siellä olevan Saimaa-asioita. Kaupassa myyjä vähän antoi vinkkiä (polttaa, kylmenee) ja pian oli lompakon lunastuslippunen käsissäni. Kyllä oli hauskaa, varsinkin kun olin kaikilla edellisillä rasteilla ollut tokana paikalla ja tällä sitten tärppäsi, ja vielä varsin mieluinen palkinto.

Palkintona oli siis upea Kalaparkin mateen nahalla koristeltu lompakko. Muu nahka on nautaa. Kalan on siis käsitellyt ja nahan muokannut tuo Kalaparkki ja lompakon on ommellut Eliisa Marjaana Sastamalassa. Kalaparkki sitten myy näitä. Tämän pienemmän lompakon arvo ainakin Kalaparkin nettikaupassa on 53 euroa. Helsingissä näitä saa myös Bockin talossa olevasta Käsityöläisten omasta kaupasta sekä nyt kesäkuun ajan Craft cornerista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lompakossa on nepparilla suljettava kolikkotasku, neljä korttitaskua ja läpinäkyvä tasku henkkarille / ajokortille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä on minusta vaan niin kaunis. Ihailen tuota taitoa käsitellä kalan nahkaa näin upeaksi. Ja ei, lompsa ei haise ollenkaan kalalta.

Ainoa ongelma tässä nyt on, että tämä on liian pieni minun jokapäiväiseen käyttöön. Ja ehkä vähän liian hienokin. Tämä pääsee juhla/baarikäyttöön, jolloin mukana ei kulje joka ikinen etukortti. Kiitos vielä Design District Helsingille hienosta tapahtumasta ja upeista palkinnoista.

#ddhelsinki #ddsuunnistus #madeinsaimaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s