Haltin Leimi-kerrasto

En enää muista miksi kävin Intersportissa, ehkä se oli jotain retkeilyasiaa varten tuon Karhunkierroksen tiimoilta, mutta siellä oli ale-korissa naisten kerrastoja. Haltin Leimin nappasin mukaani 15 euron hintaan, alkuperäinen hinta 39,90.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytin tätä kerrastoa ekan kerran Karhunkierroksella. Minulla ei ole aikaisemmin ollut tällaista teknistä kerrastoa, paitsi yksi paita, joka sekin on miesten ja olen sen ominut mieheni kaapista. Huomasin kyllä eron istuvan ja semmoisen löysän paidan välillä. Paita kuivui nopeasti ja tuntui ihan viileältä. Käytin kierroksella päivisin oikeastaan yksistään vain tuota paitaa. Housuja käytin yöllä teltassa ja iltaisin leiripaikalla.

Paita oli mukava. Hihat tuntui ensin tosi kapeilta ja ihmeellisesti kiertyviltä, mutta asettuivat pian. Koko oli kaikin puolin sopiva, ei kiristänyt eivätkä hihat olleet liian pitkät tai lyhyet. Housujen lahkeetkin olivat oikean pituiset, eivät liian pitkät. Takapuoli oli tosin suunnittelijalta unohtunut kokonaan, tai sitten nää on tarkotettu jollekin vähemmän persevälle ihmiselle. Housut siis valu koko ajan, ehkä tätä ei tapahdu jos kerrastohousut on toisten housujen alla. Korkeampi vyötärö olisi siis ollut paikallaan tai enemmän tilaa takapuolelle. Muuten jees pöksyt.

Kerraston materiaali on “active dry cool” ja kuivana ja viileänä pysyinkin. Lisäksi paita kuivui nopeasti huuhtelun jälkeen iltaisin, viimeistään aamupäivällä parin kilsan kävelyn jälkeen se oli kuiva. Kerrasto on 100 % polyesteriä, se on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Kiinassa.

Halti on suomalainen yritys, joka on perustettu 1972 nimellä Jukaflex. Raiski on nykyisin myös osa Haltia. Yritysvastuussa listataan juttuja. Ois kiva jos lyhenteitä (FIBS [FIBS on minulle kyllä nyt ja aina Finnish International Baccalaureate Society Ry], BSCI, REACH) ois selitetty jotenkin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s