Pilates/joogamattopussi vanhasta farkusta

Pilatestunnit alkoivat taas. Viime vuoden aikana kyllästyin siihen, että mattoa ei sen omalla remmillä saanut järkevästi selkään esim. pyöräillessä. Kumiremmit ovat myös jo sen verran löystyneet että se pahalainen on minulta kerran pudonnut keskelle tietä. Joten ennen syksyn ensimmäisen tunnin alkua hurautin matolle pussin. Idean sain tästä blogista kun etsiskelin joogamattopussi-ideoita.

Kaapista löytyikin mieliväriäni eli haalistunutta mustaa. Tämä oli siis mieheni pillifarkuissa, jotka oli jo hylätty ajat sitten haararepeämän vuoksi ja olen niitä pitännyt odottamassa sitä hetkeä kun tulee joku idea tehä niistä jotain. Nyt tuli.

Pillifarkut on siitä kätsät, varsinkin miesten, että ne on mukavan kapeat ja matto sujahti lahkeeseen varsin siististi. Leikkasin lahkeen irti, ompelin alapään umpeen, yläpäähän tein kujan kiristysnarulle. Varastoista löytyi myös mustaa Prymin kanttinauhaa. Toisesta kohtaa varastoa löytyi tuommoinen kiristin, niitä minulla on pieni pussillinen, peräisin roskalavalta. Toisesta lahkeesta leikkasin vielä mittailujen jälkeen pätkän kantoremmiksi ja tässä hän nyt on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yläosa on tietenkin vähän leveämpi kun kerta jalkakin on mutta se ei haittaa. Lompakko mahtuu köllöttämään sinne mukavasti. Haluaisin ehkä vielä lisätä jonkin taskun tähän, johon voisi laittaa vaikka avaimet. Katsotaan tuleeko semmoiselle sitten lopulta kuitenkaan tarvetta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s