Vuositiivistelmä 2016

Tänä vuonna en jaksanut tai muistanut raportoida ostoksia tänne niin ahkerasti kuin viime vuonna. Toisaalta tämä blogi nyt vielä vähän haeskelee paikkaansa tässä omassa elämässäni ja toivon että joulukalenteri vähän korvasi hiljaisempaa päivitystahtia noin muuten. Mutta kyllä minulla tässä työpöydällä edelleen makaa kuitteja keväällä ja kesällä tehdyistä ostoksista. Huoh 😀

Tämän vuoden paras ostos oli kissa. Kissa on asettunut meille asumaan oikein mukavasti eikä ole enää ollenkaan niin arka kuin tammikuussa. Kissa on tässä kuussa tullut nukkumaan meidän sänkyyn yöksi noin joka toinen ilta ja päiväunetkin se nukkuu nykyisin enimmäkseen meidän sängyssä. Kissan kotiutumisesta kertoo minusta parhaiten se, että se tohtii myös pistää meille hanttiin. Kesällä se lopetti syömisen kun oli ollut liian kauan samaa ruokaa, eikä kynsien leikkausta enää oikein suvaita. Kuitenkin kissa haluaa aina sohvalla tulla ihan viereen istumaan ja syliinkin jos ihmisellä on peitto päällään.

Vuoden turhin ostos lienee ollut Garmin Vivofit. Jaksoin sitä aktiivisesti käyttää ehkä jonnekin keväälle asti, viimeistään Karhunkierroksen jälkeen se jäi ja nyt vaan ärsyttää kun sitä ei saa sammutettua mitenkään. Yritin jossain vaiheessa syksyllä ottaa sen taas käyttöön, mutta koska en ollut yhdistänyt sitä koneeseen pitkään aikaan, se oli ihan sekaisin että mille päivälle nyt mitataan askeleita ja mitä nyt tapahtuu hei. Joten tuossa se nyt nököttää turhana.

Tämän vuoden ostoksia määritti aika paljon kesäinen Karhunkierros, jonne ostin vaatteita ja rinkan ja semmoista pientä tarpeellista. Vaikka rinkka maksoikin vajaa 400 euroa, oli vuoden kallein ostos kuitenkin ryijypaketti, joka tuli myös valmiiksi. Käsitöissä olen lähinnä paahtanut miehelleni kansallispukua ja kyllä se on ihan kohta valmis. Takki on loppusuoralla jo. Sitten voin alkaa tehdä toista kansallispukua. Ja ehkä jotain muuta mukavaa välillä. Retkeilyosastolta käsityöosastoon hyppäsi esim. otsalamppu, joka oli tarpeellisempi tummaa villakangasta ommellessa kuin retkeillessä.

Vaatetus/asustusasioissa innostuin ostamaan korvakoruja ja uusia t-paitoja. Jossain vaiheessa olin lihonut taas viitisen kiloa ja sen takia piti ostaa uusia rintsikoita kun vanhat jäi pieniksi.

Kulttuurin saralla ostin paljon kirjoja, pääasiassa käytettyinä. Jouluna niitä tuli lahjaksikin, mm. Kissojen maailmanhistoria tuli kahdeltakin eri taholta.

Tällainen vuosi tällä kertaa ja katsellaan taas ensi vuoteen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s