Pikku Kakkonen -t-paita

Paljon onnea 40-vuotias Pikku Kakkonen! Syntymäpäiväsi kunniaksi esittelen yhden t-paitakokoelmani helmistä, eli t-paidan ohjelman logolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän mustan paidan olen ostanut ihan itse Ylen nettikaupasta, joka on tosin lopettanut toimintansa 2015. Paita on herättänyt suurta ihailua esim. kadulla. Jonnekin olin pyöräilemässä ja piti pysähtyä liikennevaloihin. Tien toiselta puolelta kuulin äidin sanovan lapselleen: “Pitää kysyä häneltä mistä se on” ja valojen vaihtuessa paidan alkuperää tiedusteltiinkin. Työpaikalla paita taas herätti hieman hämmentynyttä huvitusta, mutta olivat varmaan kateellisia.

Täytyy tunnustaa, että en kyllä ole aktiivisesti ohjelmaa seurannut ihan viime aikoina. Kissat -pätkiä katsoin viimeksi Areenasta. Kun olin kohderyhmäikää, niin ohjelmistossa oli Rölli ja Pelle Hermanni. Rölli on kyllä ehdoton suosikki. Ulkomaisista sarjoista Pat ja Mat on suosikkini. Ehkäpä niistäkin osaltaan on peräisin tämä loppumaton usko omiin kykyihini asiassa kuin asiassa.

Paita on valmistuslappujen mukaan luomupuuvillaa ja sen on valmistanut Continental Clothing. Tämä paita on jo muutaman vuoden vanha mutta se on pysynyt hyvässä kunnossa ja on mukava päällä.

#pikkukakkonen40 #älälopetaleikkimistä

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s