Punaiset Eccot

Nämä punaiset Eccot on ostettu minulle ennen ysiluokan luokkaretkeä, eli keväällä 2004, jos en nyt ihan väärin laske. Olisko ollut Kokkolasta vai Pietarsaaresta? Nämä ovat ehkä kertakaikkiaan suosikkikenkäni ikinä. Ikinä! Ja siltä ne nyt näyttävätkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pinta on jotain tuommoista mokkaista, en kyllä tiedä että onko se nahkaa vai jotain tekoa. Muovista on sitten vauhtiraidat. Ostin näitä varten myös semmoisen puhdistussienen, että huollettukin on.

Käytin näitä ihan jokapäiväisesti normaaleina arkikenkinä kunnes pohjat kuluivat niin paljon, että ne olivat jo suorastaan vaarallisen liukkaat. Ainakin siis esim. kallioilla geokätköillessä. Jossain vaiheessa yritin kysellä kaupasta toisia samanlaisia, ei ollut enää, vaikka kauppias kyllä tiesi mitä tarkoitin, kysyntää selkeästi oli. Ostin toiset Eccon kengät, ja ne repesivät jostain saumasta parin vuoden jälkeen ja menivät muutenkin huonoksi huomattavasti nopeamminkin kuin nämä.

Viimeiset vuodet nämä kengät ovat kyllä olleet edelleen joka päivä käytössä. Kävelen niillä postilaatikolle ja takaisin. Ja roskia viedessä nämä laitetaan jalkaan. Tässä kevään ja kesän aikana olen lattialta poiminut omituisia mustia kokkareita ja ihmetellyt, että mistä ne oikein ilmestyvät. Noh, syyllinen on kyllä jo jonkin aikaa ollut tiedossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mietin, että olisiko nyt sitten jo aika viedä nämä kengät viimeisen kerran roskakatokselle. Mutta toisaalta, mitäs minä sitten laitan jalkaan kun pitää kipaista postilaatikolle tai roskiksille? Muut kengät ovat vielä aivan liian hyvässä kunnossa, että astuisin ne linttaan lopullisesti.

Tässä vielä kengät keinumassa Vaasassa juhannuksena 2006.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s